Artikkelbilde

Velkommen til samlingsfest for Misjonshusets virksomhet

På søndag markeres oppstarten for høstens virksomhet, selv om det har vært møter siden starten av august.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

På mange måter kan en si at årssyklusen for virksomheten på Misjonshuset går fra august til ut juni kommende år, og da er det naturlig med markering i starten av en slik periode.

Samlingsfesten i år blir på kommende søndag, 20. august kl.11.00.  Taler blir forsamlingsarbeider Torstein Barlaup. Det blir grilling ute etter møtet.

Prekenteksten handler å ikke være bekymret for livet og dets utfordringer.  Feil fokus på fremtidige utfordringer kan binde våre krefter og energi slik at en blir tung til sinns, og lite produktiv i hverdagens arbeid.

Teksten viser oss den gode vei med å stole på Gud, og hans velsignelse, og som Jesus sa: «søk først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt det andre i tillegg».

I en hverdag hvor vi blir minnet om usikkerhet og sårbarheten i naturen, som fort kan endre vår trygghet, er det godt å bli minnet om Guds omsorg.  Vi føler med de mennesker som har fått endret sin hverdag på grunn av flom og påfølgende konsekvenser.

Vi ønsker hverandre hjertelig velkommen til en ny termin på Misjonshuset, og ønsker at også noen nye skal finne veien til våre samlinger og oppleve det godt å få være sammen med oss.

Bildet er fra samlingsfesten i fjor. Her ser vi Husgruppa som deltok med sang.