Artikkelbilde

Et liv i påskens budskap

Påskehøytiden og dens feiring er nå over, og vi er tilbake i hverdagen.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Selv om vi har opplevd noen god og flotte dager gjennom årets påskefeiring, er det nå i hverdagene at vi skal få ta med oss det vi har møtt gjennom Jesu lidelse, død og oppstandelse for oss.

Det som skjedde i Jerusalem, var grensesprengende.  Veien til Gud ble åpnet for oss mennesker, som hadde fått denne veien stengt gjennom syndefallet og konsekvensene dette hadde fått for våre liv.

Det moderne menneske vil ikke høre om at vi er syndere, og i oss selv er skyldige for Gud.  Her er det lett å blande sammen det å ha et godt selvbilde, og det å ha et sant bilde på menneskelivet og konsekvensen som syndefallet har for oss.  Vi har alle destruktive krefter i oss som vil forstyrre vår hverdag både på det menneskelige og åndelige plan.

Påskens budskap formidler oss denne sannhet: «Jesus vant, og jeg har vunnet.», slik sangeren uttrykker det.  Lykkelig er den som har del i denne sannhet!  Dette skal vi få leve på i dagene som ligger foran oss.

Vi er nå inne i uke 15, og opplegget på Misjonshuset blir slik:

  • På onsdag den 12. april inviteres du til Temasamling på Misjonshuset.  Hildegunn Solheim har temaet «Gjestfrihet».  Arrangementet er i regi av regionen vår, og er for interesserte i den nordlige delen av regionen.
  • På torsdag 13. april inviterer turgruppa til utflukt, med oppstart fra stemmen ved Eivindsvatnet kl.10.30.
  • Dagene 14.-16. april blir det møtehelg: