Artikkelbilde

Velkommen til årsmøte

På kommende søndag, 12. mars, inviterer styret til årsmøte for virksomheten på Misjonshuset.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Årsmøte er en fast del av alle typer med virksomheter i landet vårt, fra de minste foreninger til de største bedrifter. Navnet på samlingen kan være forskjellig alt etter hvilken virksomhet det gjelder, men målet er det sammen, å få gjort opp status for siste virkeår.

Misjonshusets virksomhet i Haugesundområdet har en lang historie, og nåværende lokasjon er den tredje for virksomheten.  Igjen skal vi få møtes for å gjøre opp status for siste års virksomhet, og rette blikket frem mot muligheter om ligger foran.

Samlingen på søndag blir kl.17.00, og det blir andakt ved Børge Thingbø.

Innkalling med saksliste og årsmelding finner du her.

Fra årsmeldingen tar vi med:

«Styret er takknemlig for forbønn og omtanke. Vi står i en spennende sammenheng med tanke på skolemiljøet vi er knyttet til, og ellers er vi plassert veldig sentralt i et etablert boligområde og samtidig også nær et felt med nyetableringer av boliger. Dette gir oss visjon om å nå videre ut med aktivitetstilbud og til å få anledning til å nå nye.»

Du inviteres til å være med å forme Misjonshusets virksomhet i fremtiden, både som medlem og som deltaker i årsmøtet.

På onsdag 8. mars ønskes du HJERTELIG VELKOMMEN TIL FELLESKAPSDAG.

  • 17.30 RIK bibellesing
  • 18.00 Kaffe/te, noe å bite i og en god prat
  • 18.30 Bønn

Illustrasjonsbilde: Fra årsmøtet i 2020.