Artikkelbilde

Såmannssøndag

Kommende søndag har fokus på vårt oppdrag som kristne, og at alle mennesker har rett til å få høre om Jesus.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Misjonsoppdraget er en viktig del av vår virksomhet på Misjonshuset. 

VI ønsker å bidra til at alle mennesker skal få muligheten til å høre om Jesus.  I våre tradisjoner i Misjonssambandet har ofte trykket vært på de unådde på våre misjonsfelt, og det har vært, og er en viktig dimensjon i vårt arbeid.  Vi ønsker fortsatt at det skal være et viktig fokus i vårt arbeid.

Så har det også vært viktig å ha fokus på de som ikke går på våre møter, og kunne nå flere med ordet om Jesus.  Her er det lettest å snakke om dette når vi er på møter, men vanskeligere å virkelig gjøre dette i vår hverdag.  En utfordring er det også at de som går på Misjonshuset kommer fra et ganske stort geografisk område i Haugesund/Norheim-området.  For de fleste vi møter er ikke Misjonshuset på Norheim det kristne tilbudet som ligger nærmest.  Likevel er det viktig at vi har vår oppmerksomhet rettet mot det å få med flere på våre møter.

Så har vi kanskje mennesker i våre nærmiljøer som har svært liten kjennskap til Jesus, kanskje noen fra unådde områder i andre deler av verden, som vi bør tenke på.

Vi er nå i uke fem, og opplegget på Misjonshuset blir slik:

  • I dag onsdag 1. februar, og HJERTELIG VELKOMMEN TIL FELLESKAPSDAG på onsdag.
    • 17.30 RIK bibellesing
    • 18.00 Kaffe/te, noe å bite i og en god prat
    • 18.30 Bønn
  • På torsdag 2. februar har turgruppa utflukt med oppstart fra stemmen ved Eivindsvatnet kl.10.20.
  • PÅ søndag 5. februar inviteres du til møte på Misjonshuset kl.11.00 med Karl Einar Tvedt som taler.

(Illustrasjonsbilde: Et lite frø kan bli til en plante, ja til et stort tre når frøet har de eganskapene i seg. Vårt såkorn er Guds ord)