Artikkelbilde

Møteuke på Misjonshuset

Nå er tiden inne for den årlige møteuke i vår forsamling.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Tradisjonene med sammenhengende møter har fulgt Misjonssambandet fra organisasjonens start i 1891, og slik ar det også vær på Misjonshuset.  Sammenhengende møter gir forsamlingen en spesiell anledning til å bli berørt av forkynnelsen. 

Vi lever i en tid hvor det er vanskelig å samle mennesker om Guds ord, og det er vanskelig med dagens travelhet å prioritere møter kveld etter kveld.  Så er det viktig at den enkelte må finne ut hva som passer i sin livssituasjon, men uansett er det godt å få sette seg ned flere kvelder i uka for å lytte til Guds ord.

Denne gangen er det forkynner i regionen, Stein Sandvik som blir med som taler.  Sandvik kommer fra Ryfylke, og han har besøkt forsamlingen tidligere flere ganger tidligere.

  • Onsdag 20.- lørdag 24. september blir det møter kl.19.00
  • På søndag 25. blir det som formiddagsmøte kl.11.00.
  • Lokale sangkrefter deltar på noen av møtene.

Velkommen til sammenhengende møter på Misjonshuset!