Artikkelbilde

Viktig uke

Aktuelle arrangement gjør at dette er en viktig uke både for virksomheten på Misjonshuset og for nordlige delen av regionen vår.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Regionen vår, som er Region sørvest i Misjonssambandet har den siste tiden jobbet med strukturen for arbeidet.  I den sammenheng er det planer om å organisere arbeidet i team, og i vårt tilfelle er det tenkt at områdene i tidligere Haugesund krets inkludert Suldal kommune skal være et team-område.

Det arrangeres en samling for vårt området på Solgry misjonssenter nå på onsdag den 17. november kl.18.00.  Fra regionledelsen kommer Kolbjørn Bø og Arvid Lodden.  Støtt opp om denne samlingen.  Det er viktig å komme sammen og drøfte mulighetene for fremtidig arbeid.

På Misjonshuset arrangeres det denne helga, 19.-21. november, møtehelg med besøk av IKF-pastor og forkynner Jan Helge Aarseth.  Opplegget for helgas arrangement sees på bildet. 

Velkommen til Misjonshuset, og helgens samlinger!