Artikkelbilde

Viktig uke

Flere viktige ting skjer denne uka, både i landet vårt og på misjonshuset.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

I dag når dette skrives, er det valgdag i landet vår.  Det er alltid spennende med valg, og ikke minst når den politiske regningen kan skift.  Spesielt er vi opptatt av våre skoler og barnehager, at de skal få ha rammevilkår for fortsatt drift.  Så langt har slike ting blitt hensyntatt uansatt hvilke fløy som har hatt politisk flertall.

På Misjonshuset har vi to viktige ting denne uka. 

  • For det første har vi kvinnemøte på tirsdag den 14. september kl.19.00.  Dett er en årelang tradisjon hvor forsamlingens kvinneforeninger står som arrangør, og inviterer kvinneforeninger både fra Haugalandet, Stord og Bømlo.  Denne gangen er det misjonær Janne Susort Gillebo som er taler, og deler fra det arbeidet de har stått i.  Liv Thingbø deltar med sang.
  • På onsdag, den 15. september, starter FELLESSKAPSDAG igjen med kaffe og vafler kl.17.00. KL.18.00 blir det RIK bibellesning, og det blir bønn kl.18.30. Du er velkommen til Misjonshuset!

  • Så pleier Kristen videregående skole ha delta på et møte i året, og samlingen nå på søndag, den 19. september kl.11.00 er avsatt til dette.  Rektor Geirmund Monsen deltar med tale og informasjon om skolens drift.
  • I påfølgende uke blir det møter fra onsdag 22. – søndag 26. september, med Øivind Solheim som taler.  Det vil komme mer info om møtene neste uke.

Velkommen til samlingene på Misjonshuset!