Artikkelbilde

Fin samlingsfest

På søndag var det invitert til samlingsfest på Misjonshuset og mange hadde tatt turen til samlingen.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Det er noe spesielt når høstterminen startet.  Den markerer perioder med mye virksomhet, fra slutten av august, og faktisk til kommende vår.  I denne periode har vi de månedene som har fleste samlinger og mest variert opplegg.

Det var Ola Malvin Lomheim fra Stord som var taler.  På en fin og lun måte fikk han satt ord på en viktig sannhet for vår virksomhet, nemlig det å «gi mat» til forsamlingens medlemmer og andre.  Han brukte flere eksempel på hvordan vi kan «gi mat» til medmennesker, både gjennom omsorg og vitnesbyrdet om Jesus.

Husgruppa deltok med god sang, og det ble informert om opplegg for forsamlingen i perioden frem til jul.

Etter samlingen ble det servert kaffe og kaker, og det var satt ut bord slik at serveringen kunne nyttes ute i fint sensommervær.  Her var det gode muligheter til god prat og fellesskap.

På kommende lørdag, 28. august, arrangerer Region sørvest, som Misjonshuset er en del av, sitt årsmøte.  Også denne gangen blir det desentralisert med overføring fra hovedmøte i Misjonssalen i Sandnes.  For oss i gamle Haugesund krets blir samlingen på Misjonshuset, og her er både utsendinger og andre velkommen til å delta.  Men husk, alle må melde seg på via linken til arrangementet.

Opplegget blir slik:

09.30 Registrering åpner
10.30 Bibeltime; Sverre Bøe taler, Elisabeth Gjerde synger
12.30 Årsmøte
14.00 Matpause
15.00 Samtale

På søndag 29. august blir det møte på Misjonshuset kl.11.00 med Per Gunvald Haaland som taler.