Artikkelbilde

Besøk av familien Nandrup

Det er spesielt når en med tilknytning til vår forsamlings skal ut i tjeneste på et av NLMs sine misjonsfelt.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Det er planen at Ingebjørg (Hauge) og Henrik Nandrup skal sammen med barna, Filip og Elise, reise til Indonesia som utsendinger for NLM denne høsten.

På møtet siste søndag fikk forsamlingen møte familien, og fikk litt innblikk i deres situasjons med tanke på fremtidig tjeneste i NLM.  Tidspunktet for utreise er litt usikkert enda, grunnet visumsituasjonen.

Med denne familiens planer for tjeneste i NLM er det nå tre familier knyttet til våre områder som skal ut som utsendinger for NLM.  Vi gleder oss over dette, og tar de med i bønn til Gud om velsignelse over utreise og fremtidig virke.

Møteprogrammet før høstens virksomhet er trykket opp, og du finner en kopi av den her.  Også i år blir det variert møteopplegg, hvor planen er å starte opp igjen med onsdagssamlinger, i tillegg til at det blir møteuke og møtehelg.

PÅ kommende søndag, 15. august, blir det møte på Misjonshuset med Egil Svela som taler.  Dersom været tillater det, blir det utflukt i etterkant.