Artikkelbilde

Våren er håpets tid

Første dag etter påske startet med skikkelig vinter, og mange tidligblomster slet med å komme opp i lyset.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Vi er jo inne i våren nå, og spesielt her på vestlandet spirer det vanligvis tidlig.  Det har begynt å komme noen blomster allerede og flere kommer i tiden fremover.

Våren er håpets tid.  Hvert år blir vi minnet om livets under, hvor tilsynelatende død jord blir forvandlet til frodig blomstereng.  Det skjer et oppstandelsesunder hvert år.

Etter over et år med koronatilstander begynner en å ane en vårtid her også.  Håpet står til vaksinen og dens positive virkninger.  Vi lengter etter en tid hvor livet begynner å komme i normale former og en kan leve uten restriksjoner og få anledning til å møte hverandre.

Det er ikke kjekt når bedehus og kirker blir stående tomme på grunn av restriksjoner.  Nå håper vi at våren bringer med seg åpning for virksomhet slik at vi kan møtes igjen på Misjonshuset.  Vi lengter etter å se hverandre, og vi lengter etter å sitte ned å lytte til Guds ord i vår forsamling.

Alternative arrangement å følge

  • På internett er det forskjellige tilbud om å følge møter.  Både gjennom Facebook og Youtube er det mulig å følge med på dette.
  • Følg også med på Facebook-siden til Misjonshuset.  Her vil det komme tips om samlinger en kan følge elektronisk.
  • Vi minner også om at det er flere kristne lokalradioer som sender på DAB i våre områder. 
  • La oss støtte Misjonens arbeid gjennom å gi vår gave på VIPPS nr. 77289 eller bankkonto 3361.25.22990.