Artikkelbilde

Uavklart situasjon

Vi er inne i en periode med ekstra strenge restriksjon på Haugalandet.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Det meste er nedstengt på Haugalandet nå.  Bare matbutikkene er åpne.  Ved inngangen av en ny uke kan det virke som smittetallene er litt nedadgående, i alle fall for nabokommunene til Haugesund.

Situasjonen for Haugalandet innebærer at virksomheten på Misjonshuset både for denne uke og påsken er avlyst.

Søndagens tekst

Nå minner vi om at prekenteksten for kommende søndag handler om kvinnen som kom inn i selskapet hos Simon den spedalske, Matt. 26,6-13.  Dette er en spesiell begivenhet, som Jesus selv tolker slik: Matt 26:12, Da hun helte denne salven ut over kroppen min, salvet hun meg til min gravferd. Dette var på en måte en ytre innvielse til Jesu lidelse og død. 

Dette var Marie, en av Jesu nærmeste venner som salvet ham.  Hun var fylt av glede både for den frigjørende dimensjon Jesus hadde brakt inn i hennes liv, og i tillegg hadde Jesus nettopp gjort et kjempestort under i deres heim ved at broren, Lasarus, ble vekket opp fra det døde.

Åndelig frihet

La oss huske at det ikke en noen restriksjon på å lese i Bibelen.  Det er ingen restriksjoner på å be til Gud, og det er heller ingen restriksjoner på å bruke telefon eller elektroniske hjelpemidler for å ha kontakt med medmennesker. 

Alternative arrangement å følge

  • På internett er det forskjellige tilbud om å følge møter.  Både gjennom Facebook og Youtube er det mulig å følge med på dette.
  • Følg også med på Facebook-siden til Misjonshuset.  Her vil det komme tips om samlinger en kan følge elektronisk.
  • Vi minner også om at det er flere kristne lokalradioer som sender på DAB i våre områder. 
  • La oss støtte Misjonens arbeid gjennom å gi vår gave på VIPPS nr. 77289 eller bankkonto 3361.25.22990.