Artikkelbilde

Vekst i arbeidet

På søndag har vi «Såmannssøndagen» hvor vi blir minnet om grunnleggende sannheter i vårt arbeid.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Som misjonsforsamling har vi et ønske om at Guds rike skal vokse i områdene våre, og vi ønsker å være med på dette arbeidet.

Prekenteksten for denne søndagen minner oss om vår oppgave, å så Guds ord, dele Guds ord med våre medmennesker.  Guds ord har vi i Bibelen, det som deles derfra er verdens mest spiredyktige såkorn.

Vår oppgave er å dele det ut, så er de Gud som har ansvar for veksten.  I noen tilfeller kan oppgaven virke så håpløs, men det er ikke vår oppgave å betrakte medmennesker som umulige for Gud. 

Alle mennesker er himmelkandidater, derfor er det viktig at Guds ord blir delt til både små og store, unge og gamle.

Så kan resultatet bli, slik vi blir minnet om i en av tekstene for kommende søndag, at mennesker begynner å spørre etter Jesus.  Og da står det så fint: «Hver den som påkaller Herrens navn, skal bli frelst», Rom 10, 13.

I disse koronatider har vi ikke muligheter til å møtes på Misjonshuset i en periode, men telefonen er det ingen restriksjoner på.  La oss se etter muligheter til å være en såmann for Jesus i disse spesielle tider.

Vi er nå i uke 4, og det blir ingen aktiviteter på Misjonshuset denne uka.

Vi har flere kristne lokalradioer som sender på DAB i våre områder.  Vi har mange tilbud med møteoverføringer fra små og større forsamlinger via Facebook, Youtube og andre kanaler.

La oss støtte Misjonens arbeid gjennom å gi vår gave på VIPPS nr. 77289 eller bankkonto 3361.25.22990.

(Illustrasjonsbilde fra en medarbeidersamling i regionen i 2019. Misjonær Mons Gunnar Selsø deler Guds ord.)