Artikkelbilde

Basar og matmarked

Månedsskifte oktober/november er tiden for årets storsatsning.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

I mange årtier har det vært arrangert basarer og messer av forskjellige slag på Misjonshuset. Disse samlingen har på en spesiell måte hatt fokus på å samle inn penge til misjonens store arbeid.  Dette har også vært samlinger hvor mange har kommet inn om Misjonshuset, som ikke er der så ofte ellers.

I tillegg til fokus på innsamling av penger til misjonens arbeid har det også vært viktig å ha en forkynnelse med invitasjon til samfunn med Jesus.  Basarer og messer er gode anledninger til å nå nye med ordet om Jesus.

Årets Basar og matmarked bli kommende lørdag, den 31. oktober, og dørene åpnes kl.15.00.  Anne Kristine Rosberg blir med som taller på samlingen kl. 16.00.  Her deltar også husgruppa med sang.

De vanlige arrangement på Misjonshuset denne uka blir:

  • På onsdag blir det Fellesskapsonsdag med forskjellig tilbud: Kl.16.30 blir det kaffe, og denne gangen blir det ekstra god til rundt kaffekoppen. Kl. 18.00 blir det Rik bibellesning, og kl.18.30 blir det bønnesamling.
  • På søndag den 01. november ønskes du velkommen til møte kl.11.00 med Geirmund Monsen som taler.  Her deltar Liv Thingbø med sang.

Vi ønsker alle velkommen til samlingene på Misjonshuset!