Artikkelbilde

Glimt fra helgas arrangement

Siste helg hadde vi samlinger på Misjonshuset både lørdag kveld og søndag.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

På lørdag kveld var det Fellesskapskveld hvor Jan Helge Aarseth delte tanker rundt temaet «Hverandre».  Han fikk satt ord på mange viktige ting både for forsamlingslivet og den enkeltes kristenliv.

Det var også god tid til samtale rund bordene i etterkant.

På søndag hadde vi besøk av Odd Dubland som både deltok med sang og tale.  Det starte så fint med sangen «Fortell ham alt, du eier jo en fader».  Både sangformidlingen og harmonisering gjør det til en flott opplevelse å sitte å lytte.

Han delte tanker knyttet til dagens prekentekst som handlet om da Marta og Maria sendte bud på Jesus da deres bror, Lasarus var syk, «Herre! Se, han som du elsker, er syk».

Vi er nå i uke 43, og opplegget på Misjonshuset blir slik:

På onsdag blir det Fellesskapsonsdag med forskjellig tilbud: Kl.16.30 blir det kaffe mm.  Kl.17.00 blir det foredrag ved Per Sverre Bårdsen. Tema: «Nye åndsretninger i vår tid». Kl. 18.00 blir det Rik bibellesning, og kl.18.30 blir det bønnesamling.

På søndag den 25. oktober ønskes du velkommen til møte kl.11.00 med Egil Skutlaberg som taler.

Så minner vi om at det neste lørdag, den 31. oktober blir Basar og salg av mat.  Det er salg på lodd til hovedlotteriet og ønske du lodd så ta kontakt med Rolf Hauge på tlf. 404 14 354.

Illustrasjonsbilde fra søndagens møte på Misjonshuset.