Artikkelbilde

Søndag med fokus på rett forhold til Gud

Prekentekstene har forskjellige fokus, og de er satt opp slik at de skal formidle budskap som dekker kristenlivets behov.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Teksten for kommende søndag er fra Jesu bergprekenen.  I denne talen berører Jesus mange sider av både menneske- og kristenlivet.  Det aller viktigste er å få ha et rett forhold til Gud, og det klarer vi mennesker ikke å finne frem til selv.  Selv de mest religiøse på Jesu tid bommet her.

Om livet var aldri så flott holder det ikke mål for Gud.  Mennesker kan ikke gi seg selv en rettferdighet som Gud godtar.  Det er bare den vi får hos Jesus som holder mål.  Så er det også viktig at våre kristenliv har en slik kvalitet at de merkes av vi hører Jesus til.  Da er det ikke plass til fusk og fanteri.

På Misjonshuset ønsker vi å nå de som kommer med Bibelens ransakende og frigjørende budskap.  Jesus sa en gang:

Joh 8:32. Og dere skal kjenne sannheten, og sannheten skal frigjøre dere.

Vi er nå kommet til uke 41, og opplegget på Misjonshuset blir slik:

  • På onsdag blir det Fellesskapsonsdag med forskjellig tilbud:  Kl.16.30 blir det kaffe mm.  Kl.17.00 blir det «Førstehjelp 2” Ved Bjørn Steinar Hauge.  Kl.18.00 blir det Rik bibellesning, og kl.18.30 blir det bønnesamling.
  • På søndag 11. oktober blir det møte med Sidsel Haaland som taler.  Det blir sang ved Ingrid H. Landro.