Artikkelbilde

Møteuke på Misjonshuset

Denne uka får forsamlingen besøk av forkynner i Region Nord-vest, Ole Audun Os.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Ole Audun er ansatt i Region Nordvest i Misjonssambandet og kommer fra Fiskarstrand på Sunnmøre. Det meste av sin tid i som medarbeider for Misjonssambandet på Sunnmøre har han hatt i ungdomsarbeidet.  Ole Audun har vært leder for både kretsaspirant- og kretsungdomskor på Sunnmøre i mange år. Han har ofte vært innom Misjonssambandets skoler og deltatt med forkynnelse mm.  Ole Audun deltok også på møteuken i fjor høst.

Sammenhengende møter har vært et viktig arbeidsredskap på Misjonshuset.  Selv i vår tid hvor mange lever mer rastløst enn tidligere er det viktig å kunne sette seg ned å lytte til Guds ord og la Gud få jobbe med oss.

Det blir møter hver dag fra tirsdag den 22.- søndag den 27. september.  Tirsdag til lørdag blir møtene kl.19.00, og på søndag blir det som vanlig møte kl.11.00.

Det blir forskjellige sangkrefter som deltar hver dag.

Støtt opp om møtene, og vi oppfordrer den enkelte til å prøve å få med seg noen på møtene som ikke går så ofte.  Vær også med å forberede møtene i forbønn!