Artikkelbilde

Verden for Kristus

Slik lyder Misjonssambandets motto, og som også gjelder for virksomheten på Misjonshuset.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Søndagens prekentekst har fokus på arbeidet i Guds rike, og dagen kalles «Vingårdssøndagen».  Her møter vi lignelsen om jordeieren som trengte arbeidere for utfordringene i vingården sin.  Noen ble spurt om oppdrag tidlig på dagen mens det også var noen som ble hyret inn like før arbeidsdagen var over.

Den store overraskelsen ble når oppgjøret for dagens arbeid skulle gjøres opp – alle fikk lik betaling uansett arbeidsdagens lengde og innsats.

I Guds rike bygges alt på nåde.

Det er nåde å få være et Guds barn.  Jesu frelsesverk har en lik verdi for alle uansett alder og levd liv.  Jesus sa «Kom til meg dere som streve og bærer tunge byrder, og jeg vil gi dere hvile» (Matt. 11,28)

Det er også nåde å få være med å bygge Guds rike.  Alle som følger Jesus har et kall til dette, men alle har ikke vært med like mye og like lenge i dette oppdraget.  Ingen får fortrinn når oppgjørsdagen for virksomheten kommer.

Det er ufortjent at vi får være et Guds barn, og det er også våre glede og takk for frelsen at vi skal få være med å bygge Guds rike!

På søndag den 6. september ønskes du hjertelig velkommen til møte på Misjonshuset kl.11.00.  Taler er Dagfinn Misje.

(Illutstrasjonsbilde fra årsmøtet i begynnelsen av mars.)