Artikkelbilde

Velkommen til nytt semester

Selv om det har vært møter hele sommeren markerer vi på søndag starten på en ny viktig virkeperiode.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Oppstarten markeres med samling nå på søndag, 23. august kl.11.00.  Taler blir Georg Mork, og Husgruppa deltar med sang.

I fjor var tilsvarende samling den første på det nye Misjonshuset på Norheim, og noe spesielt blir det i år også da de siste månedene har vært preget av Koronavirus-pandemien.

Virksomheten på Misjonshuset startet opp igjen i midten av juni etter nedstengningsperioden, og nå ønsker vi at høstens virke skal være med å trygge den enkelte på at det er både godt og trygt å komme til Misjonshuset. 

Så lenge det er nødvendig i henhold til offentlige restriksjoner vil vi ha ordninger for sikkerhet som samsvarer med gjeldende krav.  Det innebærer avstandskrav, spriting avhender, renhold og registrering av den enkelte som kommer.  Nevnte lister makuleres etter to uker.

Fremfor alt ønsker vi at virksomheten vår skal være preget både menneskelig og åndelig varme. Dette kommer også frem i forsamlingens strategi og visjon, «Nær Jesus – i livet».

Du er hjertelig velkommen til samlingen på søndag og Misjonshusets virksomhet fremover.  Spesielt velkommen til deg som ikke har vært på samlinger hos oss tidligere!

Illustrasjonsbilde fra Basar- og matmarkedet 2.11.2019