Artikkelbilde

Tilbake til normalen for forsamlingen og skolen

Nå er ferie og sommertid over for virksomheten på Misjonshuset og skolen vår, KVH.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Etter en periode med kveldsmøter er en nå tilbake til den vanlige møtetiden på Misjonshuset.  Møte på søndag, den 9. august, var det første formiddagsmøte for denne høsten. En fin flokk hadde møtt opp til søndagens samling, men fortsatt er vel noen på farten i forbindelse med ferie ol.

Vær med å be for oppstarten og høstens virksomhet.  Måtte nye få oppleve Misjonshuset som en god plass å komme til, hvor en får møte Jesus og mennesker som en gjerne vil stå sammen med oss i tjenesten for Guds rikets fremtid.

Så minner vi også om å huske på oppstarten for KVH om en uke.  Personalet samles denne uka for å forberede oppstarten, og en fin flokk med studenter møter på skolen til nytt skoleår kommende uke.  Vær med å be for personalet som skal forberede det nye skoleåret, Geirmund Monsen som er konstituert som ny rektor og ungdommene som kommer til uka.

På søndag, den 16. august blir det møte kl.11.00 med Magne Austneberg som taler.

Så minner vi om at det blir samlingsfest søndag den 23. august kl.11.00.