Artikkelbilde

Tid for årsmøte

Misjonshusets årsmøte blir arrangert på søndag.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Første halvdel av mars har vært tiden for forsamlingens årsmøte i mange år.  Når det nå inviteres til årsmøte så blir det det første etter flyttingen til Norheim. 

Virksomheten frem til midten av august i fjor foregikk i lokalet i Spannavegen 1, mens fra søndag 18. august var Norheim a og KVH-bygget adressen for virksomheten. 

Det blir da spennende å få høre styrets årsmelding for dette viktige året i forsamlingens virksomhet.  Videre blir regnskap for virksomheten lagt frem, og det blir også valg av medlemmer til styret og valgnemnd.

Medlem på Misjonshuset

For å kunne være med i den formelle saksbehandlingen på Misjonshuset må en være medlem.  Dersom du ikke er medlem, er du hjertelig velkommen til å melde deg inn som medlem.

Vi er nå kommet til uke 8, og virksomheten på Misjonshuset blir slik:

  • Onsdag 26. februar blir det FELLESSKAPSDAG med middagssalg fra kl.15.15 til 16.30.  Birger Håvik deltar og har fokus på Israel.  Kl.17.30. blir det Rik bibellesning og kl.18.00 blir det bønnesamling.
  • På søndag den 1. mars blir det årsmøte kl.17.00. (Merk tiden) Det blir andakt ved Magne Austneberg. Sang ved Anita H. Pedersen.

(Illustrasjonsbilde, fra årsmøtet i 2018.)