Artikkelbilde

Veien til himmelen er godt skiltet

Dette sa Solveig Lunde Jekteberg i slutten av sin tale på misjonskvelden siste lørdag.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Hver vår arrangeres det en misjonskveld på Misjonshuset.  Det er kvinneforeningene Nybrott og Solrenning som veksler om å ha ansvaret for samlingen. 

I år var det Solrenning som var arrangør, og de hadde invitert Solveig Lunde Jekteberg som taler.  Hun delte mange opplevelser fra sin tid som utsending for Det norske Misjonsselskap i Kamerun.

Det var mot slutten av sin tale at hun minnet forsamlingen om at «Veien til himmelen er godt skiltet», slik at det ikke er vanskelig å finne frem dit.  «Jesus er veien, sannheten og livet–».

Brødrene Kjetilstad, Olav, Nårdin og Torvald, deltok med flott sang.

Mange hadde tatt veien til Misjonshuset denne lørdagskvelden hvor det var ruskevær ute.  Som vanlig var det god servering med forskjellige salater, karbonader, laks og eggerøre med mere.  For de som hadde plass mot slutten var det også kaffe og gode kake.

Etter matpausen var det trekning av åresalg, og forsamlingen fikk se to flotte bildefremstillinger fra Solveig Lunde Jektebergs flotte fotoproduksjon.

Disse misjonskveldene har fokus både på vårt kallsoppdrag som kristne og godt fellesskap rundt matbordet.

Vi er nå inne i uke 8 og opplegget blir slik denne uka:

  • På onsdag blir Fellesskapsdag med middagssalg mellom kl.15.15 og 16.30.
  • Kl.19.00 på onsdag blir det felles temasamlinge i samarbeid med Betania, og denne gangen blir samlingen på Betania i Skåregata.  Taler er Ole Dagfinn Østhus.  Temaet er om forfølgelse.
  • På søndag 23. februar blir det møte kl.11.00 med Egil Skutlaberg som taler.