Artikkelbilde

Uke med spennende arrangement

I denne ukas mest spesielle arrangement blir Misjonskvelden på lørdag.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Misjonshuset er en del av Norsk Luthersk Misjonssamband sin virksomhet, og forsamlingen har fokus på organisasjonens arbeid både i Norge og ute på våre felter.  I den vanlige virksomhet er det fokus på månedens misjonsland, og på misjonskvelder og andre arrangement er forskjellig fokus alt etter hva som er naturlig der og da.

Taler på Misjonskvelden på lørdag blir Solveig Lunde Jekteberg, som har vært utsending for Det Norske Misjonsselskap i mange år.  Hun kommer opprinnelig fra Sand i Ryfylke men har bodd i Ølen i mange år.

Sangere på Misjonskvelden blir brødrene Kjetilstad.  De har besøk forsamlingen vår flere ganger.

Det er kvinneforeningen Solrenning som inviterer til samling denne gangen.  På disse misjonskveldene er det mye godt å ta imot både av åndelig og menneskelig føde.

Vi er nå inne i uke 7, og opplegget på Misjonshuset blir slik:

  • Onsdag 12. februar blir det FELLESSKAPSDAG med middagssalg fra kl.15.15 til 16.30.  Det blir også denne onsdagen kåseri ved Olav Johannessen med tema: «Tyrkia før og nå» Kl.17.30. blir det Rik bibellesning og kl.18.00 blir det bønnesamling.
  • På lørdag den 15. februar blir det Misjonskveld kl.18.00
  • På søndag den 16. februar blir det møte kl.11.00 med Eirik Løland som taler.

Bilde fra besøk av brødrene Kjetilstad i 2015.