Artikkelbilde

Fra Jerusalem til jordens ende

Vers åtte i kapittel en i Apostlenes gjerninger var utgangspunktet for talene under misjonshelga siste helg, 31. januar til 2. februar.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Det var tidligere utsending for NLM, og nå ansatt i Internasjonal kristent Fellesskap i Stavanger, Mons Gunnar Selstø som var taler disse dagene.

Forkynnelsen bar preg av mye erfaring både fra eget liv om utsending og fra nåværende arbeid blant våre nye landsmenn i Norge.

Selstø minnet om at vårt oppdrag som kristne går fra våre nærmeste i heimen til de som aldri har hør om Jesus, de unådde.  Alle har rett til å møte Jesus, og vi har et stort ansvar her.

Første kvelden la han vekt på ansvar for våre nærmeste.  Andre kvelden la han vekt ansvaret vi har våre lokale områder og i landet vårt.  Siste dagen minnet han spesielt om de som aldri har hørt om Jesus.  Noen av de som er vanskelig å nå i sine hjemland kan man finne blant de nye landsmenn i landet vårt.

Vår oppgave er å dele det vi har opplevd med Jesus til mennesker rundt oss.

Oppslutningen om misjonshelga var god.

Vi er nå inne i uke 6, og opplegget på Misjonshuset blir slik:

  • Onsdag 05. februar blir det FELLESSKAPSDAG med middagssalg fra kl.15.15 til 16.30.  Det blir også denne onsdagen kåseri ved Olav Johannessen med tema: «Tyrkia før og nå» Kl.17.30. blir det Rik bibellesning og kl.18.00 blir det bønnesamling.
  • På søndag den 9. februar blir det møte kl.11.00 med Per Gunvald Haaland som taler.

Hovedbildet: Lovsangsbrødrene fra Stord deltok med sang på lørdag.