Artikkelbilde

Hva er ditt behov

Når du kommer til samling på Misjonshuset denne uka, hva er du du trenger å oppleve

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Søndagens prekentekst har fokus på slike spørsmål.  Jesus møter en mann med et handicap som gjorde livet vanskelig for ham.  Ja, faktisk var han blitt en tigger som var avhengig av folks barmhjertighetsgaver, almisser, for å klare hverdagen.

Hva er ditt behov når du kommer til Misjonshuset?  Selv om du ikke har samme problemer som denne mannen hadde, så kan livet være ganske så krevende.  Noen opplever det sterkere enn andre. 

Hva med deg?  Hvis du skulle sende en bestilling til møteleder og taler, hva ble den?  Kanskje kunne du sende bestillingen til Jesus, så formidler han det til de som skal delta i møtet. Ja, for hvis den Hellige Ånd får lede så skal ditt ønske bli oppfylt.  Det vil si, Jesus vil gi deg det du trenger i din situasjon.

Hvis vi har dette i bakhodet når vi går til samlingen denne uka, og spesielt søndagsmøtet, så går vi med forventning og innstiller oss på at vi har behov og at Jesus har noe spesielt han vil gi oss.

Vi er nå i uke 4, og opplegget på Misjonshuset blir slik:

  • Onsdag en 22. januar det FELLESSKAPSDAG med middagssalg fra kl.15.15 til 16.30.  Denne gangen blir det kåseri av Olav Johannessen med tema: «Tyrkia før og nå» Kl.17.30 blir det Rik bibellesning og kl.18.00 blir det bønnesamling.
  • På søndag den 26. januar blir det møte kl.11.00 med Georg Mork som taler.

Vi minner om at neste helg, fredag 31. januar til søndag 2. februar blir det møtehelg med besøk av Mons Gunnar Selstø.

(Illustrasjonsbilde fra samling på åpningsdagen på Misjonshuset i august 2019)