Artikkelbilde

Vellykket nyttårskonferanse

Region sørvest av NLM arrangerte Nyttårskonferanse på Misjonshuset fredag 3. og lørdag 4. januar med meget god oppslutning.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

På det meste deltok rundt 180 fra de fleste kommuner i den nordlige delen av regionen vår på samlinger disse dagene.

Tidligere har regionen arrangert Arbeidermøtet på Solgry ungdomssenter med spesielt fokus på ansatte i denne delen av regionen og ansatte på institusjonene med familier.  I tillegg har hjemmeværende misjonærer og frivillige forkynnere deltatt.  Oppslutningen om disse samlingene var også god de fleste årene.

Nå hadde regionstyret lyst til å prøve et nytt opplegg med åpen invitasjon til alle arrangement.  Da var det også naturlig å legge arrangementet til den nye møtesalen for Misjonshuset i Haugesund og Kristen videregående skole på Norheim.

Hovedtaler på Nyttårskonferansen var Informasjonsleder i NLM, Espen Ottosen. Han deltok på bibeltime på fredag og holdt foredrag på lørdag formiddag.  Spesielt foredraget hadde stor aktualitet med temaet «NLM – bakstreversk eller fremoverlent.»

Videre deltok tidligere misjonær Jan Helge Aarseth på fredag kveld og på siste samling på lørdag hadde forsamlingen besøk av en av regionens utsendinger som hadde temaet «Kristent vitne i et lukket land».

Forsamlingens Husgruppe og Gerd Kari Sund deltok med sang på samlingene.

Så er vi nå inne i uke 2, og opplegget blir slik på Misjonshuset:

På onsdag den 8 januar blir det Felleskapsdag med middagssalg fra kl.15.15.  Så blir det Strikkekaffe og andre aktiviteter frem til Rik bibellesning kl.17.30.  Kl.18.00 blir det bønnesamling.  (Merk at tidspunktene på de to siste aktivitetene er endret i forhold til tidligere.)

På søndag den 12. januar blir det møte kl.11.00 med regionens felleskapsutvikler Siren Klungland Moi som taler.