Artikkelbilde

Jeg synger julekvad

Julefeiring og julesanger hører sammen.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Med Jesus i sentrum for julefeiringen skapes det så mye fint.

Det er Jesu komme til vår verden som gir julefeiringen innhold og mening.  Gud sendte sin egen sønn inn i vår verden fordi vi trengte en guddommelig redningsmann fra vårt syndeforderv og dets konsekvenser.

Menneskes åndelige status er null verd uten Jesus.  Uten Jesus er vi skyldige for Gud, og må stå til ansvar for våre liv selv.  Med Jesus eier vi alt det Gud krever av oss.  Jesus har gjort opp vår skyld hos Gud, og vi får eie hans renhet og rettferdighet,

Med Jesus som sentrum i julefeiringen har vi også fått en stor sang- og salmeskatt som på forskjellige måter omtaler julefeiringen for oss.  Det er oppbyggelig å ta seg tid til å lese gjennom denne sang- og salmeskatt.  Kanskje skulle vi ta oss tid til det nå når vi får noen dager med litt bedre tid?

Vi tar med et vers fra en av julesalmene:

« Gud sin egen Sønn oss gav nå ved juletide. Derfor går et lovsangshav over verden vide. Derfor fra det høye kor Lyder det her nede: Gi, det er din sak på jord Gi og gi med glede!»

Du er velkommen til Høytidsmøte på første juledag kl.12.00 med Egil Skutlaberg som taler, og på nyttårsdagen ønskes du velkommen til Nyttårsmøte kl.12.00 med Øyvind Solheim som taler.

minner vi om at regionen vår arrangerer Nyttårsmøte på Misjonshuset dagene 3.-4 januar.  Informasjonsleder i NLM, Espen Ottosen, med som taler fredag, kl.18.00 og lørdag formiddag kl.11.00. På fredag kveld, kl.19.30 blir tidligere misjonær og bibelskolelærer Jan Helge Aarseth med som taler.  På lørdag kl.13.30 får vi besøk av en av våre utsendinger som har vært medarbeider i «lukkede områder».

Møteprogrammet for våre 2020 er klart, og du finner det her.