Artikkelbilde

Bare ett lys igjen

Nå er tre adventslys tent, og da betyr det at julehøytiden nærmer seg.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Kommende søndag tennes det siste adventslyset, og to dager etterpå er det juleaften.  De fire lysene gir sin tilnærming til jul, men de tar lange steg.  Noen bruker også brukt adventskalender for å telle ned de 24 dagene fra 1. desember frem mot adventstidens høydepunkt.

Mens forventningen mot julen øker stiger pulsen hos mange med tanke på alt som skal ordnes. 

La oss prøve å senke skuldrene litt, og ta tid til å leve og kjenne på glede og forventning mot den julefeiring vi skal være med på.

Vi tar med oss en påminnelse fra en julesang av Eivind Skeie:

Tenn lys! Nå stråler alle de fire lys for ham som elsker alt som lever, hver løve og hvert lam. Tenn lys for himmelkongen som gjeterflokken så. Nå møtes jord og himmel i barnet lagt på strå.

Det er denne begivenheten som våre juleforberedelser egentlig skal ha fokus på.  Vi feirer vår jul til minne og han som kom til vår verden som vår frelser og redningsmann.

Denne siste hele uka før jul har følgende virksomhet på Misjonshuset:

På onsdag den 18. desember blir det Felleskapsdag med middagssalg fra kl.15.15.  Så blir det Strikkekaffe og andre aktiviteter frem til Rik bibellesning kl.18.00.  Kl.18.30 blir det bønnesamling.

På lørdag den 21. desember blir det «Vi synger julen inn» kl.18.00.  Det blir sang og musikalske innslag fra Jorunn Baustad Sande, Husgruppa, Sissel Hauge, Gruppe fra KVH og Even Skattum.  Karl Einar Tvedt holder andakt. Så blir det også Julegrøt mm.

På søndag den 22. desember blir det ikke møte.

Neste møte på Misjonshuset blir Høytidsmøte 1. juledag kl.12.00.