Artikkelbilde

Midt i adventstiden

Det er ikke å lenge siden vi begynte på årets adventstid, og nå har vi passert midten av den.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

At det oppleves at tiden går fort er en positiv ting.  Lange dager i kjedsomhet er ingen god opplevelse, selv om det er mange mennesker som også opplever det.

De to første adventsukene er vel en relativ rolig tid.  De som skriker mest på vår oppmerksomhet er butikkene og handelsstanden.  Nettopp var det «Black Friday» og forretningene lokket med «kjempetilbud» og muligheter til å gjøre en god handel.  De som tjente best på den dagen var de som holdt seg heime ble vi minnet om på første søndag i advent.

Så har er vi allerede inne i den siste halvdelen av adventstiden, og travelheten øker.  Da er det innspurten på juleforberedelsene som skal gjennomføres.  Og, koselig tide er dette også selv om det kan være travelt.

Så gjelder det å huske hva julen handler om. Den handler om Gud som steg ned til oss mennesker gjennom Jesus.  Vi minner hverandre om dette gjennom et sangvers:

«Hosianna, Davids son, velsigna vere han! Velsigna Davids son som kjem i Herrens namn! Hosianna i det høgste, Hosianna, Davids son! Velsigna, velsigna, velsigna vere han! Velsigna Davids son som kjem i Herrens namn!»

På onsdag den 14. desember blir det Felleskapsdag med middagssalg fra kl.15.15.  Så blir det Strikkekaffe og andre aktiviteter frem til Rik bibellesning kl.18.00.  Kl.18.30 blir det bønnesamling.

På søndag den 15. desember ønskes du velkommen til møte kl.11.00 med Georg Mork som taler. Det blir sang ved Rolf Steinar Hauge.

(Illustrasjonsbilde fra adventsmøte i 2016.)