Artikkelbilde

God start på årets adventstid

De som deltok på møtet siste søndag fikk en fin start på årets adventstid.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Rammen rundt møtet, god oppslutning og møtets innhold hadde fokus på hva advent er og hva det bør være for oss.

Adventstiden er en flott tid, og det er kjekt å kunne tenne det første adventslyset både ved frokostbordet heime og i forsamlingen vi hører til.

Heime er det pyntet med adventsfarger, adventsstaken og adventsstjerne lyser i vinduene. Både de som er barn, og de som har et barnslig sinn gleder seg over dette og dagene som kommer.

I forsamlingen møte vi adventsrammen gjennom ord som blir sagt, gjennom sanger og ikke minst gjennom talen som har fokus på det som er virkelige verdier i vår adventsfeiring.  Vi ble minnet om at folk er opptatt av mange ting som gir stress og kav, mens vi heller skulle være opptatt av ting som gir livet virkelige verdier både på det menneskelige og det åndelige plan. Gi rom for ettertanken ble vi minnet om.

Så blir utfordringen for deg og meg å finne det som må være vårt fokusområde.  Måtte målet være slik sangeren uttrykker det:

«Mitt hjertes dør jeg åpner deg, 0 Jesus, kom hit inn til meg, Og ved din nåde la det skje At jeg din vennlighet må se.»

Vi er nå inne i uke 49, og opplegget på Misjonshuset blir slik:

På onsdag den 04. desember blir det Felleskapsdag med middagssalg fra kl.15.15.  Så blir det Strikkekaffe og andre aktiviteter frem til Rik bibellesning kl.18.00.  Kl.18.30 blir det bønnesamling.

På søndag den 08. desember ønskes du velkommen til møte kl.11.oo med Nils Dybdal-Holte som taler.