Artikkelbilde

Årets store lystid

Nå står vi ved starten til årets adventstid, som er en spesiell tid for lystenning.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Advent er en flott tid.  Det skjer så mye fint i denne tiden.  Både bolighus og forretningsbygg bygg blir pyntet med masse lys og det minner oss om at det går mot jul.

De lysene som er viktigst i denne sammenhengen er adventsstaken med sine fire lys. De minner på en spesiell om at det går mot jul.

Nå på kommende søndag tennes det første adventslyset:

«Nå tenner vi det første lys, alene må det stå. Vi venter på det lille barn som i en krybbe lå.»

For de som bare har fokus på de ytre tingene, lys pynting og jul uten Jesus, bygges det opp forventing mot noe, som ender i en slags tomhet når julen er over.

For den som ønsker at adventstid og julefeiring skal forsterke fokuset på Jesus og avhengigheten av ham, vil en gå inn i et nytt år sammen med en uvurderlig åndelig verdi.  Her er det ikke tomhet men fred, harmoni og en visshet om at en skal få være et Guds barn på grunn av det Jesus har gjort for oss.  Da blir årets store lystid, adventstiden, virkelig meningsfull for oss.

Virksomheten på Misjonshuset blir slik:

  • På onsdag den 27. november blir det Felleskapsdag med middagssalg fra kl.15,15.  Så blir det Strikkekaffe og andre aktiviteter frem til Rik bibellesning kl.18.00.  Kl.18.30 blir det bønnesamling.
  • På søndag den 1. desember blir det søndagsmøte kl.11.00 med Siv Heidi Eidsheim som taler. Alise Haaland deltar med sang.