Artikkelbilde

Avslutningen av kirkeåret

Kirkeåret går fra første søndag i advent til og med siste søndag i november.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Det betyr at kirkeåret starter med advents forventninger mot jul og julefeiring, og det avsluttes med Domsøndag, som vi har kommende søndag.

Nå er vi ved slutten av kirkeåret, og det er Domsøndag.  Denne dagen kalles også Kristi kongedag.  Jesus er midtpunktet i denne verden, enten folk liker det eller ikke.  Gud har satt ham inn som verdens frelser, og alle må en dag forholde seg til Jesus, slik det står i Romerbrevet 14,11: «for det står skrevet: Så sant jeg lever, sier Herren, for meg skal hvert kne bøye seg, og hver tunge skal bekjenne Gud.»

Målet for vår virksomhet i Misjonssambandet og på Misjonshuset er at mennesker skal få vite dette i tide, og kunne ha mulighet til å takke ja til Jesus og den åpne vei til himmelen som han har ordnet for oss.   

Den som vil følge Jesus har ingen ting å frykte.  Selv om det kan være krevende ting i hverdagslivet, skal vi få leve i oppgjør både med Gud og de mennesker vi har i rundt oss.  Da vil ikke tanken på dommen være skremmende, tvert imot, da vil det komme en endelig bekreftelse på Jesu frelseverkt er godt nok.  Det er godt nok for Gud, og da må det også være godt nok for oss.

Vi er nå inne i uke 47, og opplegget på Misjonshuset blir slik:

  • På onsdag den 20. november blir det Felleskapsdag med middagssalg fra kl.15,15.  Så blir det Strikkekaffe og andre aktiviteter frem til Rik bibellesning kl.18.00.  Kl.18.30 blir det bønnesamling.
  • På søndag den 24. november blir det søndagsmøte kl.11,00 med Geirmund Monsen som taler.