Artikkelbilde

Nytt tiltak på Misjonshuset

I forbindelse med flyttingen fra Haugesund til Norheim har det vært planlagt noen nye tiltak, og nå på lørdag, 2. november, inviteres det til BASAR og MATMARKED.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

I flere tiår har forsamlingen arrangert misjons- og julemesser.  Dette har vært flotte arrangement, som har betydd mye både for forsamlingens samhold og for misjonen ved at det har kommet inn mye penger til arbeidet.

I forbindelse med flyttingen ble det aktuelt å se på endringer i arbeidsmåte, og BASAR og MATMARKED ble nysatsningen i stedet for å videreføre misjonsmessa, eller messa som det kaltes de siste årene.

Du finner plakaten for arrangementet her.

Siste helg ble det arrangert fellesmøter med Betania i Haugesund, med besøk av Roald Evensen som taler.  Dette ble hvor det var meget god oppslutning om møtene, både de som var på Betania og de som var på Misjonshuset på Norheim.

Fra møtet på Misjonshuset søndag formidag.

Temaet for møtene var «Bønn og tro i en ny tid». Her fikk vi møte sterk, aktuell og nærgående forkynnelse.

  • I tillegg til BASAR OG MATMARKED på lørdag  inviteres det til FELLESSKAPSDAG på onsdag med salg av middag fra kl.15.15.  Det blir diverse aktiviteter etter middagen, og kl.18.00 blir det «Rik bibellesning» og kl.18.30 blir det bønnemøte.
  • På søndag ønskes du velkommen til møte på Misjonshuset kl.11.00 med Sidsel Haaland som taler.  Liv Thingbø deltar med sang.