Artikkelbilde

Uke med viktige arrangement

Vi får nå en ny uke med flere viktige arrangement på Misjonshuset.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »
  • Aktivitetene denne uka starter med det årlige kvinnemøtet på tirsdag den 15. oktober.  Det er kvinneforeningen «Solrenning» som er arrangør denne gangen, og det er sendt ut invitasjoner til kvinneforeninger på Haugalandet og i deler av Sunnhordland.  Gjester denne dagen blir en av våre familier som har vært ute i et av de sensitive områdene vår organisasjon har virksomhet i.  De har gjestet forsamlingen flere ganger tidligere.  Det blir sang ved Jorunn Sande Baustad.
  • På onsdag den 16. oktober blir det som vanlig Fellesskapsdag, med salg av middag fra kl.15.15.  Denne dagen blir det et informasjonsmøte for alle som har lyst til å delta, hvor en skal samtale om virksomheten på Misjonshuset, og de erfaringer en har gjort seg etter flyttingen. Videre blir det bønnesamling kl.18.30.
  • På søndag den 20. oktober blir det møte kl.11.00 med besøk av sangeren og forkynneren Odd Dubland.  Han er godt kjent både fra tidligere besøk, og fra CD-utgivelser.