Artikkelbilde

Flott åpningshelg på Misjonshuset

Det ble en verdig markering siste helg av å ha tatt i bruk nye lokaler for Misjonshuset.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Siste uke hadde arrangement hver dag fra onsdag til søndag.

Det startet med Felleskapsdag med salg av middag med sosialt samvær og diverse aktiviteter etterpå.

På torsdag deltok Morten Eikli med Markusevangeliet fortalt.  En flott forestilling for de som deltok.  Møtesalen var fullsatt.  Her var deltok elevene ved KVH med en del foresatte samt andre som hadde ønsket å være med på denne spesielle samlingen.

På fredag var det festsamling for inviterte både fra skolen og forsamlingen.

Kerysso i aksjon.

Selv åpningshelga startet med konsert lørdag kveld med fullsatt møtesal.  Hildegunn Solheim, som har en delstilling i forsamlingen var arrangementsleder, og hun ønsket velkommen med ordene: «Dette er dagen som Herren har gjort».  Sang og musikkrefter var Kerysso, Ingrid Hustoft Landro og Husgruppa fra Misjonshuset.  Alle disse deltok med flott sang.

Kolbjørn Bø, regionleder i Region sørvest hadde andakten.  Han pekte på at det viktigst for oss mennesker er å få høre Jesus til, og være preget av ham i vår hverdag.

Generalsekretær Øyvind Åsland.

Generalsekretær Øyvind Åsland.

På søndag ønsket forsamlingens styreleder Rolf Hauge velkommen til festmøte. Også denne dagen var møtesalen fullsatt.  Her deltok Gerd Kari Sund med flott solosang.  Misjonssambandets generalsekretær delte Guds ord med utgangspunkt i søndagens prekentekst.  Det gjelder å få se hvem Gud er, og slik få det rette perspektivet over livet.  I samværet med Jesus eier vi syndenes forlatelse, og eier da noe som må deles med andre. Det gjelder ikke minst de unådde i vår verden, men også i Misjonshusets nabolag kan det være noen som har hørt lite om Jesus.

Fra Skriftlesningen og forbønn. Fra Venstre Margrethe Elisabeth Berge, Egil Skutlaberg, Åse Brinck Egge og Kolbjørn Bø.

Det var også en markering over å ha tatt i bruk et nytt lokale med skriftlesning og forbønn.  Her deltok Åse Kathrine Brinck Egge, Margrethe Elisabeth Berge, Egil Skutlaberg og Kolbjørn Bø.

I gaver til misjonen kom det inn kr 52 190,-.

Kommende ukes opplegg blir slik:

På onsdag blir det Felleskapsdag med salg av middag fra kl.15.15.

På søndag blir det møte kl.11.00 med Per Sverre Bårdsen som taler.

Illustrasjonsbilde fra Festmøtet på søndag.