Artikkelbilde

Offisiell åpningsuke med åpningshelg

Kommende helg, 14.-15. september blir det offisiell åpningshelg for det nye Misjonshuset på Norheim.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Det har allerede vært arrangert møter tre søndager i KVH-bygget, og forsamlingen opplever et godt og tjenlig lokale for den fremtidige virksomhet.

Når er tiden kommet for den offisielle åpningen av det nye Misjonshuset.  I den sammenhengen blir det flere arrangement denne uka.

Fellesskapsdag

Vi starter med Fellesskapsdag på onsdag den 11. september.  Her blir det anledning til å få kjøpt middag fra kl.15.15.  Det blir tid til sosialt samvær, og det blir bønnesamling kl.18.30.  Her får en oppleve fellesskap med hverandre og fellesskap med vår frelser Jesus og vår himmelske far, Gud.

Markusevangeliet fortalt

På torsdag kl. 18.00 inviterer KVH til en samling hvor Morten Eikli forteller Markusevangeliet.  Eikli har hatt denne forestillingen mange steder i vårt land, og har høstet gode tilbakemeldinger sin fremstilling av Markusevangeliete.

Konsert

På lørdag blir det konsert kl.19.00 hvor flere aktører deltar.  Her kommer Kerysso, Ingrid Hustoft Landro og Husgruppa til Misjonshuset deltar.  Både Kerysso og Ingrid Hustoft Landro har deltatt på samlinger på Misjonshuset mens virksomheten var i Spannavegen.  Det blir gratis inngang, og de fremmøtte får anledning til å gi en gave til Misjonen.

Søndagsmøte

På søndag blir det møte kl.11.00.  Her deltaer Gerd Kari Sund med sang. Det blir diverse program på denne samlingen, og det blir matservering.

Besøk av generalsekretæren

Gjestetaler denne helga er generalsekretær i vår organisasjon, Norsk Luthersk Misjonssamband, Øyvind Åsland.  Han blir med som taler både på konserten på lørdag og på søndagsmøtet.

Velkommen

Både ledelsen og forsamlingen ser frem til denne helgas arrangementer, som markerer at et nytt lokale er tatt i bruk. Vi ønsker alle velkommen til Misjonshuset i Norheimsmarka 15.