Artikkelbilde

Åpningshelga nærmer seg

Det er nå arrangert to møter på det nye Misjonshuset to søndag, og om knapt to uker har vi den offisielle åpningshelgen.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Oppslutningen om de to første møtene har vært meget god.  I tillegg til Misjonshusets medlemmer og faste møtedeltakere, har det også vært besøk av andre på møtene.  Vi gleder oss over hver enkelt som finner veien til Misjonshuset, og håper at vi i tiden fremover får oppleve vekst i forsamlingen.

Når vi nå har gått inn i september begynner virksomheter i tilknytning til vårt arbeid å komme i gang.  Foreningene har startet opp, og turgruppa er også klar for oppstart.

Vi minner spesielt om den offisielle åpningshelga som blir dagene 13.-15. september.  Illustrasjonsbilde har fokus på dette, og der finner du hele programmet for disse dagene.

Samme uke startet et nytt tiltak opp, «Fellesskapsdag» på onsdag den 11. september.  Her blir det anledning til å kjøpe middag på Misjonshuset hver onsdag fra kl.15.15 -16.30.  Så blir det forskjellige aktiviteter ut over dagen.  Du finner plakat for tiltaket her.

Opplegget i inneværende uke blir slik:

  • På torsdag har turgruppa første utflukt i Djupadalen.  Oppmøte ved stemmen ved Eivindsvatnet kl.10.30 hvis ikke annet er avtalt.
  • På søndag blir det møte med nattverd kl.11.00.  Taler blir administrasjonsleder i regionen vår, Region sørvest, Arvid Lodden.

Så minner vi om høstens møteprogram, som du finner her.