Artikkelbilde

Velkommen heim

Slik ble møtedeltakerne møtt av Geirmund Monsen som er ansatt ved KVH på det første møte på det nye Misjonshuset for NLM i Haugesundregionen.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Et stort steg er tatt av Misjonssambandets forsamling i Haugesund, da virksomheten når er flyttet fra Spannavegen 1 i Haugesund til Norheimsmarka 15 på Norheim i Karmsund område av Karmøy kommune.

Flyttingen har vært planlagt lenge, og nå var dagen kommet til det første møte i det nye lokalet på Kristen videregående skole Haugaland (KVH).  Da var det godt å bli møtt med “velkommen heim” av Geirmund Monsen.

Dert var god oppslutning om dette møtet.  Mange som også ikke har gått så ofte på Misjonshuset deltok for å være med på det første møtet i nytt lokale.

Rolf Hauge, tv, mottar nøkkelen til huset av Geirmund Monsen.

Geirmund Monsen som er administrasjons- og IT-leder ved KVH ønsket forsamlingen hjertelig velkommen til sitt nye lokale, som også innebærer nærmere samarbeid med KVH.
Flytting til nye lokaler ble markert ved at forsamlingens styreleder Rolf Hauge av fikk overrakt en nøkkel av Geirmund Monsen som symbolsk handling på samarbeidet om lokalet.

Taler på dette første møtet var Georg Mork, som tidligere har vært forsamlingsleder for Misjonshuset.  Han fokuserte på Jesus som seierherre, og som har det ønske at vi alle skal få eie den fred og frihet som han møter oss med.  Fred hos Jesus uten å være styrt av krav fra andre instanser.

Oppstartsmøtet ble avsluttet med bevertning som var en slik dag verdig, kaffe og gode kaker, og god tid til samtale.

Neste møte på Misjonshuset blir kommende søndag kl.11.00 med Håvard Brekkå fra Lundeneset som tale.

Vi minner om høstens møteprogram, som du finner her.