Artikkelbilde

Velkommen til Nye Misjonshuset

Søndag 25. august blir en merkedag for forsamlingen. Da blir det oppstartsmøte kl 11.00, vårt første møte i nye lokaler.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Rolf Hauge

Vi ser fram til denne samlinga med forventning. Georg Mork blir med og taler, og det blir enkel servering.

Etter en lang prosess med ulike tanker og følelser, er nå tida kommet for å glede seg over å ta i bruk den flotte møtesalen, den innbydende kantina og alle tilhørende rom. Vi har lyst å bli mange som samles denne dagen, så merk av datoen og vær velkommen! Det blir eget opplegg for barna.

Onsdagene blir det fellesskapsdag

Fellesskapsdag blir en nystasning på Misjonshuset.  Dette opplegget starter onsdag den 11. september i åpningsuka. Dette blir et ukentlig tilbud for alle aldre. Det serveres middag fra kl.15.15, og det blir åpen kafé hele ettermiddagen. Etter hvert blir det ulike aktivitetsgrupper å velge mellom for små og store. Kanskje du bare ønsker å slå av en prat eller lese dagens aviser i kantina? Dagen avsluttes med bibellesning og bønn kl. 18.00.

Åpningsuke

I uke 37 blir det mye spennende program. Da vil KVH og Misjonshuset markere åpning av nytt hus ved å arrangere et bredt tilbud av ulike samlinger og aktiviteter. Se eget program for åpningsuka senere. Her og nå vil vi minne om konserten lørdag 14. september kl. 18.00 og festmøtet søndag 15. september kl. 11.00. Håper du vil være sammen med oss på Misjonshuset da!

Høstens møteprogram finner du her!

Velkommen til oppstart i KVH-bygget!