Artikkelbilde

Forsamlingsarbeider

Hildegunn Solheim har sagt ja til en delstilling som forsamlingsarbeider på Misjonshuset, og hun starter i den stillingen 1. august.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Etter at Georg Mork sluttet som forsamlingsleder i fjor sommer har det ikke vært noen ansatte på Misjonshuset frem til nå.

Hildegunn Solheim er meget godt kjent i forsamlingen.  Hun har vokst opp med den, og etter at hun og mannen Øyvind flyttet tilbake til Haugesundområdet har de hatt sin faste plass på Misjonshuset.

Hildegunn skal ha en halvstilling i Region sørvest, og noe av den stilling blir knyttet til oppgaver for Misjonshusets virksomhet.  Hun går ikke inn som forsamlingsleder, men skal følge opp noen konkrete tiltak i forbindelse med forsamlingens virksomhet på Norheim.  Blant annet skal hun følge opp en nysatsning som kalles for Felleskapsdag.

Styret og forsamlingen medlemmer ser frem til å få henne som medarbeider.

Vi er nå inne i uke 27, og det blir en uke uten møte på Misjonshuset.  På Lundeneset arrangerer regionen vår “Vi over 60” denne uka, 3.-7. juli med Mediepastor Asbjørn Kvalbein og misjonær Odd Åge Ågedal som taler.  Det blir sang og musikk på alle møter.

Du er velkommen innom på enkeltsamvær, og ønsker du å kjøpe mat så tar du kontakt med Lundeneset på telefon 53 77 51 00.

Onsdag blir det åpningsmøte kl.20.00.  Videre blir det møter hver dag kl.11.00 og kl.20.00, torsdag – lørdag.  På fredag blir kveldsmøte kl.19.30.  På søndag blir siste samling kl.11.00.

Kopi av programmet finner du her.

Når vi nå har gått inn i juli, blir det en måned med møter annenhver uke.

Møtene på Misjonshuset blir slik fremover, og har møtetid kl.19.00 frem til 4. august:

  • Søndag 14. juli med misjonær Jorunn Sørbø som taler
  • Søndag 28. juli med Kar Einar Tvedt som taler.
  • Søndag 4. august møte
  • Søndag 11. august møte kl.11.00 med mulig utflukt etterpå.  Taler blir Egil Skutlaberg.

God sommer, og velkommen innom Misjonshuset på møtene!

Neste artikkel på hjemmesiden kommer mandag den 12. august.