Artikkelbilde

Sommermodus

Selv om temperaturene har vært forholdsvis lave en periode nærmer vi oss likevel midtsommer.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Vi er nå inne i en periode hvor mange begynner å komme i sommermodus.  Noen skoler avslutter sin undervisning til helga, mens andre holder på litt ut i neste uke.

På veiene vil en snart merke at trafikken avtar både når skolene stenger for sommeren og når folk begynner å ta ferie.

På den andre side ser en at mange utenlandske turister ute både med biler, bobiler og campingvogner.  Det er mye fint å se i landet vårt for folk fra midt og sør i Europa, både i urbane strøk og ute på de samle veier i flott terreng.

På Misjonshuset begynner også virksomheten å bære preg av at det er sommertid.  Foreninger har sommer har sommeravslutning denne uka, og det minker med midtuketilbud på Misjonshuset.

Desto viktigere blir søndagssamlingene våre.  Her har vi en oase i hverdagen.  Vi får møte Jesus gjennom forkynnelsen, og vi får ha fellesskap med hverandre.

La oss huske at sommer er «grotid».  Det er da stor vekst i naturen.  Det som er sådd på våren får utfolde seg.

Slik ønsker vi at det skal være i våre liv også.  Veksten består i både å komme nærmere Jesus og hverandre.

Vi er nå inne i uke 24, og de blir følgende opplegg denne uka:

  • På torsdag har turgruppa siste utflukt for sommerferien, med oppstart fra Eivindsvatntet kl.10.30 hvis ikke annet er avtalt.
  • På Misjonshuset ønskes du velkommen til møte med nattverd på søndag kl.11.00.  Taler er Øivind Solheim, og denne gangen er det fokus på Johannes kapitel 18, med tema: «Midt rike er ikke av denne verden».