Artikkelbilde

Variert uke

Denne uka har forskjellige aktiviteter for oss på Misjonshuset.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Huskomiteen for Misjonshuset har hatt en dugnad, og skal også ha en denne uka fortsette med opprydding og klargjøring med tanke på utflyttingen fra Misjonshuset.  Her er komiteen avhengig av at medlemmene støtter opp og deltar.  Kontorfløyen i sokkeletasjen er tømt og skal overleveres til de nye eierne slik at de kan begynne med oppussinger der.

På onsdag er det 1. mai, og da står Solgry ungdomssenter i fokus.  I mange år var det loppemarked og auksjon denne dagen.  Det er kommet inn mye penger til Solgrys virksomhet gjennom disse tiltakene.

Oppslutningen om loppemarked og auksjon har dabbet av de siste årene, så er dette erstattet med «Åpen dag på Solgry».  Oppegget starter kl.10.00 og holder på frem til kl.14.00.  Du finner mer om opplegget på Solgrys hjemmeside, og dette finner du her.  Støtt opp om Solgry.  Det blir familiemøte kl.11.00.

Ukens opplegg blir slik:

  • Tirsdag den 30. april blir det dugnader hele dagen.
  • På onsdag 1. mai slutter vi opp om aktivitetene på Solgry.
  • På torsdag 2. mai har turgruppa utflukt i Djupadalen med oppstart fra stemmen ved Eivindsvatnet kl.10.30.
  • På søndag 5. mai blir det møte kl.11.00 med Kjell Haaland, tidligere misjonær i Etiopia.  Kapittel 14 i Johannesevangeliet er i fokus, og temaet blir: «Kristi fred».

Illustrasjonsbilde: Fra 1. maiopplegg på Solgry i 2014.