Artikkelbilde

Besøk fra KVH

Denne uka blir det samling i regi av Kristen videregående skole Haugaland med fokus på elevenes misjonsprosjekt.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

På torsdag den 11. april kl.18.00 arrangeres det en samling på Misjonshuset for KVH, hvor alle er velkommen.  Skolens elever ønsker å presentere årets misjonsprosjekt, og samlingen er også med tanke på å samle inn penger til denne saken.

Det blir utlodning, og så blir det salg av kaffe og kaker.  Det blir også andakt.

I fjor var første gangen en slik samling ble arrangert, og det var en glede for misjonshusets forsamling å få være med der.

Det har vært viktig å makere samarbeidet mellom Misjonshuset og KVH, og nå nærmer tiden seg for virksomhet i samme bygg på Norheim.

For øvrig er dette siste uke før påske, og for mange starter påskeutflukten mot helga.  Mange drar kortere, og noen lengre turer for å feire påske.  Ikke alle er glade i snø og skigåing på Haugalandet, men for de som ønsker det, og har muligheten så ser det ut til å bli fine forhold både på Hardangervidda og på Haukelifjell.

Uansett vil nok de fleste med tilknytning til Misjonshuset være i nærområdene her, og det blir muligheter til å møtes på Misjonshuset denne uka også.

  • På onsdag blir det felles temasamling med Betania kl.19.00. Det er Ole Dagfinn Østhus som taler, og han har temaet «Jesu kors og mitt».  Samlingen blir på Betania.
  • Så har vi allerede nevnt samlingen i regi av KVH på torsdag kl.18.00.
  • På palmesøndag blir det møte kl.11.00 med Per Gunvald Haaland som taler.  Denne gangen er det fokus på det 12. kapitlet i Johannesevangeliet.

Illustrasjonsbilde: Fra KVH-samling på Misjonshuset i fjor.