Artikkelbilde

«De venter»

Det var misjonær Asbjørn Aavik som gjorde dette uttrykket til et begrep for mange tiår siden. Nå blir det hovedtema for møtehelga på Misjonshuset kommende helg.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Flere generasjoner av misjonsvenner har hatt mye av sitt misjonskall knyttet til nøden som boka «De venter» av Asbjørn Aavik skapte.  Den fikk formidlet den åndelige nøden fra folket i Kina på en helt spesiell måte.

Nå blir disse to ordene hovedtema for vårens første møtehelg på Misjonshuset.

Misjonærer og misjonsleder har til enhver tid formidler denne nøden ut fra dagens situasjon i de aktuelle landene hvor det drives kristent arbeid.  Mange ting er endret i våre misjonsland opp gjennom årene, men den åndelige nøden fra de som ikke har fått høre om Jesus er like aktuell nå som tidligere.

Regionleder for NLMs arbeid i Asia, Olav Vestbøstad som kommer fra Fitjar, er taler denne helga.  Som tidligere utsending fra våre områder er han kjent for de fleste i vår forsamling.  Selv har han sammen med sin kone vært misjonær i ett av landene i dette området.

På fredag og lørdag blir det møter kl.19.00, og på søndag blir det møte kl.11.00.  Forsamlingens husgruppe deltar med sang på lørdag kveld.

I tillegg til samlingene knyttet til møtehelga blir det også bønnesamling på onsdag den 30. januar kl.19.00.

Hjertelig velkommen til ukens samlinger på Misjonshuset!