Artikkelbilde

Vårens første møtehelg nærmer seg

Det skal arrangeres to møtehelger dette halvåret, og den første kommer i kommende uke, 1.-3. februar.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Disse samlingene over flere dager har hatt stor betydning i forsamlingen vår i hele dens historie.  Møtehelger har det spesielt vært fokus på de siste årene, og da på vår halvåret.  Forskjellige talere har besøkt forsamlingen i denne sammenhengen.  Det har vært lagt vekt på å prøve å få besøk av noen av våre ledere fra hovedledelsen og bibelskolene/Misjonshøgskolen.

Denne gangen får vi besøk av Olav Vestbøstad, som er regionleder for NLMs arbeid i Indonesia, Japan og Stor-Kina.

Olav kommer fra Fitjar og har sammen med sin kone, Frøydis, vært ute som utsendinger for NLM.  Dermed har han også vært en av utsendingene som tidligere Haugesund krins følte ansvar for.  Mer om programmet for helga kommer neste uke.

Så tar vi også med litt fra siste ukes virksomhet.  På onsdag ble den første felles temasamling med Betania i Haugesund arrangert.  Det var god oppslutning på Misjonshuset, og Nils Dybdal-Holthe gav en god innføring i bønnelivets oppgaver og utfordringer, knyttet til temaet: «Jesus ber for Efeserne».

På søndag hadde forsamlingen besøk fra Åpne Dører, en organisasjon som arbeider blant de forfulgte kristne i verden.  Trond Michalsen, som er ansatt i organisasjonen, gav forsamlingen et sterkt møte med situasjonen for forfulgte kristne i flere land i verden.

Så er vi nå kommet i fjerde uke i det nye året, og opplegget på Misjonshuset blir slik:

  • På onsdag den 23. januar blir det bønnesamling på Misjonshuset kl.19.00.
  • På torsdag blir det utflukt for turgruppa med oppstart fra Norheim skole kl.10.30.
  • På søndag ønskes du velkommen til søndagsmøte kl.11.00 med Egil Svela som taler.  Temaet blir: «Jesus og den Samaritanske kvinne» Joh. 4.

Hovedbilde: Olav Vestbøstad.  Foto Bård Bøe.