Artikkelbilde

Godt nytt år

Ledelsen på Misjonshuset ønsker alle et riktig godt nytt år, og velkommen til våre samlinger i det nye året!

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

På Misjonshuset ble det nye året markert med nyttårsmøte på nyttårsdag, som var på tirsdag. Mange hadde tatt turen til denne samlingen og det var også noen som hadde med seg nyttårshelgens gjester til den.

Det med samlinger på 1. juledag og nyttårsdagen er forholdsvis nye tiltak på Misjonshuset, og det viser seg å være behov for dem.  Rent praktisk arrangeres samlingene kl.12.00 i stedet for den vanlige møtetiden som er en time tidligere.

Når en bygger forsamling, er det viktig med samlinger som gir et helhetlig tilbud både til medlemmer og andre.

Det var Per Gunvald Haaland som talte på nyttårsmøtet.  Han talte over dagens prekentekst, og hadde utgangspunkt i tekstens ord «I mitt navn».  Dette knyttet han først til Jesus som frelseren. Så knyttet han det til å være samlet i Jesu navn, med spesielt løft til den lille forsamling, og bønn under de samme løfter.  Gud svarer alltid på bønn, men bønnesvaret vil være forskjellig fra person til person.  Da er det godt at det hele er knyttet til Jesu ord «I mitt navn».

Dette vårhalvåret vil prekentekstene på Misjonshuset være knyttet til Johannesevangeliet.  Det vil gi en spennende vandring gjennom et viktig skrift i Bibelen.

Vi er nå i uke 1 i 2019 og det blir møte på søndag den 6. januar kl.11.00 med Håvard Brekkå som taler.  Temaet blir «Bryllupet i Kana» fra Joh 2.  Hjertelig velkommen til samlingen.