Artikkelbilde

God adventstid

Vi har nå passert første søndag i advent og årets adventstid er startet.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Advent kan være så mangt.

For forretningsstanden går de nå inn i årets travleste tid med håp om omsetningsrekorder.  Forberedelsen har foregått lenge og reklame er sendt ut, og mer vil komme i tiden fremover.

For mange er det fristelser til å bruke mere penger på juleforberedelsene enn tidligere.

Midt oppe i dette kan en høre fra de kjente og kjære julesangene når en går i butikkene.  Tenk om det kunne hjulpet noen til å finne Jesus midt i juleforberedelsene?

Det kristne vitnesbyrdet og Bibelens ord som leses har fortsatt makt, selv om mange bare hører det i forbifarten.

For den som ønsker å gjøre noe mer ut av adventstiden er det fin anledning til å legge en plan for den åndelige juleforberedelse.

Bibelen har rikelig med profetier om Messias som skulle komme.  Spesielt finner vi dette i Trøsteboka hos profeten Jesaja, fra kapittel 40 og utover.  Her er det mye å dvele ved.  Ta også med de tolv første kapitlene i samme boka.  Den tydeligste profetien er Jesaja 9,6:

«For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herredømmet er på hans skulder, og han skal få navnet Under, Rådgiver, Veldig Gud, Evig Far, Fredsfyrste.»

Vi ønsker hverandre Guds velsignelse over adventstiden, og vi ønsker at fokuset på Jesus, Messias, skal gi fred og harmoni midt i alle forberedelsene.

Vi er nå inne i uke 49, og opplegget på Misjonshuset blir slik denne uka:

  • På onsdag ønskes du velkommen til bønnesamling på KVH på Norheim kl.19.30.
  • På søndag ønskes du velkommen til møte med nattverd kl.11.00.  Taler blir Øivind Solheim.