Artikkelbilde

Spesiell uke på Misjonshuset

Som kjent er Misjonshuset solgt til Sentrumskirken i Haugesund, og denne uka har de spurt om å få arrangere møter for å bli kjent med lokalet.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Overdragelsen regner vi med blir på tidlighøsten neste år, men da de spurte om å få prøve lokalet har styret lagt til rette for det.

Sentrumskirken har sine møter i perioden 6.-8. september.

Selv om det er nesten et år til vi flytter ut av lokalet vårt i Spannavegen 1, så minner dette oss om at vi er på vei bort herfra.  Vi gleder oss over at det er en kristen menighet som skal ta over eiendommen, og ha sin virksomhet her.

For oss på Misjonshuset blir fokuset mer og mer rettet mot nytt lokale på Norheim.  Her startet gravearbeidet siste uke.  Tomten skal bearbeides og legges til rette for nytt bygg.

Forsamlingens ledelse har begynt å tenke fremover både på oppstartsperiode med innvielse og spesielle arrangement.  Videre må det legges planer for virksomheten som skal være fra neste høst.

For oss på Misjonshuset er nå virksomheten tilbake i full aktivitet fra og med denne uka (uke 36).

  • På onsdag ønskes du velkommen til bønnesamling kl.19.00.
  • På torsdag har turgruppa sin første tur denne høsten, med oppstart fra Stemmen ved Eivindsvatnet kl.10.30.
  • På søndag får vi besøk av Israelsmisjonen.  Møtet blir som vanlig kl.11.00, og det er Bjørn Lauritzen som representerer organisasjonen, med tale og info.

Så minner vi også om at kvinneforeningen Nybrott har Kvinnemøte tirsdag den 11. september kl.19.00