Artikkelbilde

Regionårsmøte

Kommende helg, 26.-27. mai arrangeres det regionårsmøtet på Bokn, og vi støtter opp om arrangementet.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

Dette er tredje gangen siden Stavanger og Haugesund kretser ble til Region sørvest, at det arrangeres regionårsmøte på nordsiden av Boknafjorden.

Mange av våre medlemmer på Misjonshuset er med i arrangementskomiteer og som medhjelpere.

Regionårsmøtet er et viktig arrangement både med tanke på årsmøtet på lørdag, og ikke minst som misjonsstevne.

Denne gangen skal arrangementet være i Bokn Arena, en ny flott hall på Førresvik.  Vi ser frem til å få være med på regionårsmøtet!  Du finner mer om regionårsmøtet her:

Mai i år har hatt mange fridager og langhelger.  Den siste uke hadde vi både 17. mai og pinse.  Det er flott å kunne feire begge disse arrangementene.  17. mai til minne om at landet vårt fikk grunnloven, og at vi fortsatt får ha fred og frihet.

Pinse til minne om Den hellige Ånds komme, som gjorde Jesus tilgjengelig for alle mennesker. Den hellige Ånd er verdens beste Jesus-forkynner.  Hans oppgave er å gjøre Jesus stor både på det personlige plan og i menighetslivet.  Dette skjer gjennom en allsidig nådegaveflora som menighetslivet skal være preget av.

Vårtid i naturen og himmelsk vår i det kristne arbeidet det er det beste vi kan oppleve.  I naturen skifter årstidene, men i det kristne arbeidet ønsker vi at det skal være preget av vår og grotid, ikke minst med tanke på den prosess som vår forsamling er inne i nå.

Vi er nå inne i uke 21.

  • På onsdag ønskes du velkommen til bønnesamling på KVH på Norheim kl.19.30.
  • På søndag blir det ikke møte på Misjonshuset da vi støtter opp om regionårsmøtet på Bokn.