Artikkelbilde

Fellesskap

Fellesskap er viktig for alle mennesker. Gud har skapt oss til fellesskap med hverandre og med Gud.

Publisert av Site Administrator i toppbilder | Comments Off on Fellesskap

Det kristne fellesskapet rommer begge aspekter. Her kan vi ha fellesskap med hverandre og sammen ha fellesskap med Gud.

Gode relasjoner er viktige for oss alle. Livet er godt når vi har gode relasjoner, enten det er til familien, venner eller kolleger. Og livet kan være tilsvarende vondt når vi opplever vonde eller brutte relasjoner.

Vi kjenner alle til brutte relasjoner i større eller mindre grad. Noen har opplevd brutte ekteskap, venner som har sviktet og kolleger som har tråkket på dem. Gud kjenner til disse erfaringene og han kjenner til at mange også har problemer med relasjonen til Gud. Den er for mange brutt. Bibelen forteller om Gud som en som ville helbrede relasjonene mellom ham og menneskene, og menneskene imellom. Det var også derfor Jesus kom, for å forsone de brutte relasjonene.

Derfor står det kristne fellesskapet i forsoningens tegn. Den vil gjøre det brutte og ødelagte helt. På Misjonshuset ønsker vi at mennesker skal få møte Jesus, han som kan helbrede relasjonen til Gud. Han kan også forandre våre relasjoner til våre medmennesker.

Vi ønsker å være et varmt og inkluderende fellesskap og DU er velkommen!