Artikkelbilde

Legger til rette for fremtiden

På søndag arrangerte Misjonssambandets forsamling i Haugesund høstens samlingsfest.

Publisert av georgmo i Nyheter | Ingen kommentarer »

De fleste bordene på Misjonshuset var fylt da samlingsfesten da Rolf Hauge ønsket forsamlingen velkommen til Misjonshuset.

Forsamlingen går inn i en spesiell vinter, da denne blir den siste på dette Misjonshuset.  På samme tid som den ordinære virksomhet skal oppbygge og utruste den enkelte til vekst i sine Gudsliv, skal en også forberede ny virksomhet på Norheim fra neste høst.  Dette minnet Hauge om i sin velkomsthelsing.

Per Gunvald Haaland.

Det var Per Gunvald Haaland som talte over søndagens prekentekst.  Han fikk aktualisert tekstens poeng både gjennom sin utleggelse av den, samt aktualisering gjennom historier fra organisasjonens første tid i Kina.  Som medarbeidere i Guds rike er vi tjenere for vår far i himmelen.

Georg Mork, som har vært forsamlingsleder de syv siste årene, ble takke for sin tjeneste i forsamlingen.  Etter eget ønske har han nå gått ut av den stillingen og har fått nye oppgaver i regionen.  Han og familien blir boende på Karmøy og blir fortsatt en del av forsamlingen.  Inntil det kommer ny medarbeider hjelper Georg til med noen praktiske administrative ting.

Husets sangkrefter deltok med flott sang.

Samlingen avsluttet med varme karbonader i hamburgerbrød, og is med peanøtter som tilbehør.

Vi er nå inne i uke 35, og de forskjellige foreninger starter opp sin virksomhet.

Neste samling på Misjonshuset blir på kommende søndag, 2. september kl.11.00.  Det blir møte med nattverd, og det er Georg Mork som er taler.  Velkommen til samlingen.